+47 930 33 940
Fjellveien 78, 1470 Lørenskog
info@fhmh.no

Visste du at

Det kan lønne seg å kjenne selskapet du ønsker å kjøpe bolig av!

På Nord Kypros er det mer enn 900 eiendomsbedrifter eller privatpersoner som formidler / selger eiendom. Dessverre er bare noen få juridisk registrert på Nord Kypros. Dessverre er bare et fåtall medlemmer av den Tyrkisk-kypriotiske eiendomsmegler foreningen. Det betyr at de ikke oppfyller kravene til lokal forretnigsførsel og de lokale lovene for kjøp og salg av eiendom.

FeriehusMiddelhavet ved Goldmark Estate tilbyr som eneste norske agent veiledning/bistand med et registrert medlem av Kypriot Tyrkiske Eiendomsmegler forbundet!

Hvis selskapet er medlem av den tyrkisk-kypriotiske eiendomsforeningen, så er du forsikret!

Spør selskapet du har tenkt å kjøpe eiendom fra om de er medlem!
Goldmark Estates er blant de selskapene som er medlem av den tyrkisk-kypriotiske eiendomsforeningen dermed er alle våre kunder er forsikret for inntil € 100.000, for tap relatert til forretningsfeil.

Flere ledd gir ikke høyere priser, men det gir deg som kunde en ekstra trygghet!

Prisene på nybygg er faste, mens på brukte boliger kan det være et forhandlingsgrunnlag. I begge tilfeller ser vi at det er en fordel at et anerkjent og stort meglerteam kan påvirke prosessen og betingelsene i en gunstig retning.

Våre kollegers konstante tilstedeværelse og respekt i det lokale markedet er en beskyttelse for våre kunder.  Kjøpsprisen blir ikke høyere på den boligen du ønsker å kjøpe, det er kun ekstra service som gir ekstra trygghet.  Vi oppfordrer deg til å ta en kvalifisert beslutning.   Les mer her.

Dette er ikke et fordyrende mellomledd, for deg som kunde. Kostnaden for dette bærer vi. Mange enkeltstående agenter kan velge å ta ut en høyere profit, fremfor å sikre sine.  Les mer her.

Utenlandske selskaper og personer fra Skandinavia som operer på markedet i en kort periode, kan være borte når du en gang i fremtiden kan ha behov for hjelp.

error: Content is protected !!